Mälarum Fastigheter förvärvar åtta fastigheter i Mariefred

Mälarum Fastigheter är fastighetsbolaget som tror på långsiktigt förvaltarskap. Nu förvärvar verksamheten åtta nya fastigheter i centrala Mariefred, ett naturligt steg i verksamhetens utveckling enligt VD Carina Sporrong.

STC Interfinans förstärker styrelsen med ytterligare kompetens inom Fastigheter, skog och finans

Vid årsstämman i STC Interfinans AB den 17 juni 2016 omvaldes Sten-Åke Lindstedt, och Bernt Magnusson som ledamöter och Peter Norlindh som styrelseordförande samt nyvaldes ledamöterna Sven-Olof Johansson, VD och huvudägare i FastPartner AB och Hans Rydstad med mångårig erfarenhet inom Corporate Finance hos Carnegie.

AB Åkers Styckebruk byter namn i samband med affärs- och verksamhetsutveckling:

Nu är Mälarum Fastigheter redo för expansion. Det anrika fastighetsbolaget AB Åkers Styckebruk ändrar sin verksamhetsinriktning och förändrar samtidigt sitt namn och sin profilering. Från och med den 29 januari bedrivs verksamheten under namnet Mälarum Fastigheter.
– Vår nya strategi är att fokusera på bostadsfastigheter i Mälardalen och Storstockholm för att skapa en mer långsiktig och strukturerad portfölj, berättar vd Carina Sporrong.

Thomas Blades ny VD och Koncernchef för STC Interfinans

Vid ett extrainsatt styrelsemöte i STC Interfinans AB onsdagen den 26 augusti 2015 beslutade styrelsen att Thomas Blades, utöver att fortsatt inneha tjänsten som CFO, även skall tillträda som VD och Koncernchef för bolaget den 1 september 2015. Thomas efterträder således Anders Hallberg som gick i pension idag den 1 september 2015.

Fidelio Capital slutför förvärvet av Greenfood

Fidelio Capital slutför förvärvet av Greenfood från STC Interfinans med ambitionen att skapa en ledande aktör inom hälsosam mat

Fidelio Capital förvärvar STC GreenFood

Fidelio Capital har tecknat avtal om att förvärva STC GreenFood från STC Interfinans.

Johan Bengtsson ny vd för Ewerman AB

Johan Bengtsson har sedan 1988 arbetat inom frukt och grönt branschen då han startade sin säljtjänst hos Frutex AB,  efter 7 år kom förfrågan från Everfresh AB i Göteborg att utveckla direktförsäljning till butik.

Altor Equity Partners förvärvar samtliga aktier i Åkers Holding

Under 2008 avyttrade STC Interfinans sitt huvudägande i Åkers till Altor men kvarstod med en 15%-ig minoritetspost.

Anders Hallberg ny VD och Koncernchef för STC Interfinans

Anders Hallberg har utsetts till ny vd och koncernchef för STC Interfinans. Han har tidigare varit koncernchef för den globala valstillverkaren Åkers. Anders Hallberg är 61 år, och tillträdde sin nya tjänst den 1 oktober.

Lars Åström ny vd för STC GreenFood

Lars Åström har utsetts till vd för STC GreenFood. Han kommer från ICA-koncernen och har då ansvarat för frukt- och gröntverksamheten. Rekryteringen är viktig för STC GreenFood och bidrar i den fortsatta satsningen på frukt- och gröntmarknaden i Östersjöområdet.